Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Mini Glo-Ball CW Seinä-Kattovalaisin Peili
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

Mini Glo-Ball CW Seinä-Kattovalaisin Peili

164.00 €
Mini Glo-Ball CW on Flosin seinä-/kattovalaisin, jossa on Jasper Morrisonin ajaton muotoilu vuodelta 2002, joka sopii täydellisesti hajavalaisuun.
Varastossa

Mini Glo-Ball CW Seinä-Kattovalaisin Peili

164.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise tilasi ajattomalla viehätyksellä Flosin Mini Glo-Ball CW -katto-/seinävalaisimella, joka on kiitetyn Jasper Morrisonin suunnittelema kirkas helmi. Tämä vuonna 2002 suunniteltu valaisin on jo vuosien ajan levittänyt kodikkaan valon koteihin, mikä tekee siitä klassisen valinnan niille, jotka arvostavat minimalistista muotoilua ja korkealuokkaista ammattitaitoa. Mini Glo-Ball sopii täydellisesti keittiöön, eteiseen tai vaikka kylpyhuoneeseen, sillä se on monipuolinen asennettava ja se voidaan kiinnittää saumattomasti sekä kattoon, seinään että peiliin.

Suunnittelija: Jasper Morrison. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2002.

Hyvä tietää Mini Glo-Ball CW seinä-kattovalaisimesta


- Mini Glo-Ball CW on arvostettu sen diffuusin valon ansiosta
- Peilin reikä: ø 35 mm.
- Ei voida kiinnittää seinään liimattuun peiliin.
- Suunnittelija: Jasper Morrison.
- Valmistettu suupuhalletusta lasista
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 136 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.