Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Model 2065 Riippuvalaisin, Musta / Musta / Valkoinen
-11%

Model 2065 Riippuvalaisin, Musta / Musta / Valkoinen

1 154.00 €1 296.00 €
Malli 2065 on Astepin riipus, jossa on tyylikäs yksinkertaisuus ja kestävät materiaalit, jotka rikastuttavat esteettistä kokemustasi.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Model 2065 Riippuvalaisin

1 154.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä malli 2065 - täydellinen yhdistelmä eleganssia, yksinkertaisuutta ja kestävyyttä, jonka on suunnitellut ikoninen Gino Sarfatti. Tässä Astepin valmistamassa riipuksessa on kaksi toisiinsa liitettyä lautasenmuotoista hajotinta, jotka luovat vapaasti leijuvan, kiehtovan tunnelman. Opaali metakrylaattihajottimet roikkuvat sirosti mustaksi maalatusta alumiinikatosta, mikä tuo hienostuneisuutta mihin tahansa tunnelmaan. Malli 2065 loistaa paitsi lumoavalla aurallaan myös sitoutumisellaan ympäristöön. Hajottimet on muotoiltu uudelleen Green Cast®:lla, joka on 100-prosenttisesti kierrätettyä, kierrätettävää PMMA:ta, joka on patentoitu ja valmistettu Italiassa. Se säilyttää alkuperäisen metakrylaatin esteettisyyden ja toiminnallisen laadun - mutta vihreällä omallatunnolla. Riippuvalaisin Model 2065 on erinomainen valinta niille, jotka ovat kiinnostuneita sisustuksen estetiikasta ja uskovat vakaasti ympäristöystävälliseen elämäntapaan.

Suunnittelija: Gino Sarfatti.

Hyvä tietää Model 2065 riippuvalaisimesta


- Model 2065 on arvostettu sen kelluvan tuntuman ansiosta
- Model 2065 on arvostettu myös sen diffuusin valon ansiosta.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Gino Sarfatti.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 1154.01 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Italialaismuotoilija Alessandro Sarfatti perusti Astep-merkin vuonna 2014, ja siinä italialainen muotoiluhistoria yhdistyy pohjoismaiseen eleganssiin. He jälleenjulkaisevat ikonisia esineitä moderneina tulkintoina ja pyrkivät yhdistämään uuden tekniikan sekä kunnioituksen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.