Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Model 537 Pöytävalaisin, Messinginvärinen / Musta
-5%

Model 537 Pöytävalaisin, Messinginvärinen / Musta

919.00 €
Malli 537 on Astepin pöytävalaisin, jossa on leikkisä ja nerokas muotoilu, jota korostavat hienot ja ylelliset materiaalit.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Model 537 Pöytävalaisin

919.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Astepin pöytävalaisin Model 537 on ihastuttava yhdistelmä leikkisää muotoilua ja rikkaita materiaaleja. Legendaarisen Gino Sarfattin valmistama valaisin ei ole pelkkä sisustusesine, vaan se toimii jännittävänä keskustelunaiheena. Avantgardistisessa muotoilussa on suuri alumiiniheijastin, joka on symmetrisesti kiinnitetty lakattuun tai harjattuun messinkivarteen ja joka lepää hienostuneella marmorijalustalla. Sen epäsymmetrinen rakenne ei ainoastaan käännä katseita, vaan se palvelee myös käytännöllisiä suunnittelutarkoituksia. Ainutlaatuisen kierteen omaava varsi karkaa heijastimen läpi ja sen ulkopuolelle, mikä luo kiehtovan näyttävyyden ja toimivan kahvan. Tämä ylellinen valaisin, joka on saatavana klassisen mustana tai raikkaan valkoisena, on osoitus valmistajansa uskosta hienostuneeseen yksinkertaisuuteen. Olipa kyseessä yöpöytä, tunnelman lisääminen tai työhuoneen hiljainen nurkka, malli 537 huokuu eleganssia jokaisessa tilassa, johon se asettuu.

Suunnittelija: Gino Sarfatti.

Hyvä tietää Model 537 pöytävalaisimesta


- Model 537 ovat arvostettuja niiden ylellisten materiaalien ansiosta
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Gino Sarfatti.
- Tuote on valmistettu luonnonmateriaalista, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 870 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Italialaismuotoilija Alessandro Sarfatti perusti Astep-merkin vuonna 2014, ja siinä italialainen muotoiluhistoria yhdistyy pohjoismaiseen eleganssiin. He jälleenjulkaisevat ikonisia esineitä moderneina tulkintoina ja pyrkivät yhdistämään uuden tekniikan sekä kunnioituksen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.