Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Model 548 Pöytävalaisin, Tummakiillotettu Messinki / Keltainen

Model 548 Pöytävalaisin, Tummakiillotettu Messinki / Keltainen

1 416.00 €
Malli 548 on Astepin pöytävalaisin, jossa on hienostunut valotehoste ja säädettävä valonheitin, joka mahdollistaa yksilöllisen tunnelman.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Model 548 Pöytävalaisin

1 416.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Saanen esitellä sinulle Model 548 -pöytävalaisimen, joka on maineikkaan Gino Sarfattin suunnittelema ja Astepin elävöittämä malli. Pysyen uskollisena rikkaalle perinnölleen vuodelta 1951, tämä valaisin leikittelee havaintokyvyllä luoden ainutlaatuisen tasapainon valon heijastukselle ja eleganssille. Mallissa 548 saat hajavaloa ja heijastettua valoa - kiitos sen nerokkaan säädettävän valonheittimen, joka suuntautuu kohti heijastavaa näyttöä. Robert Frost sanoi kerran: "Koskaan ei ole ollut yhtään todella suurta ja anteliasta sydäntä, joka ei olisi ollut täynnä jotakin jumalallisuutta." Samoin suuri diffuusori on valaisimen sielu, joka luo lumoavan auran henkilökohtaiseen tilaan. Valkoiseksi maalattu alumiininen valonheitin edustaa toimivuutta ja estetiikkaa, sillä se lepää tyylikkäässä putkivarressa, joka on kiillotettua tai kiillotettua messinkiä. Malli 548 yhdistää toiminnallisuuden taiteeseen ja tyyliin, ja siinä on myös huomaamaton optinen himmenninkytkin, joka on uskollinen alkuperäiselle muotoilulle, mutta samalla se päivittyy taloudelliseen LED-valonlähteeseen.

Suunnittelija: Gino Sarfatti. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1951.

Hyvä tietää Model 548 pöytävalaisimesta


- Model 548 on arvostettu sen suunnallisen valon ansiosta
- Model 548 on arvostettu myös sen himmennystoiminnon ansiosta.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Gino Sarfatti.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Italialaismuotoilija Alessandro Sarfatti perusti Astep-merkin vuonna 2014, ja siinä italialainen muotoiluhistoria yhdistyy pohjoismaiseen eleganssiin. He jälleenjulkaisevat ikonisia esineitä moderneina tulkintoina ja pyrkivät yhdistämään uuden tekniikan sekä kunnioituksen ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.