Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Night Owl Pöytävalaisin, Keskiyönsininen
-35%

Night Owl Pöytävalaisin, Keskiyönsininen

155.00 €239.00 €
Fritz Hansen -merkin Night Owl -pöytävalaisin uniikilla muotoilulla kartiomaisella valaisimen jalalla, soikealla lampunvarjostimella alumiinista ja luonnon inspiroimilla väreillä.
Varastossa

Night Owl Pöytävalaisin

155.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Fritz Hansen -merkin Night Owl -pöytävalaisin uniikilla muotoilulla kartiomaisella valaisimen jalalla, soikealla lampunvarjostimella alumiinista ja luonnon inspiroimilla väreillä. Siinä on lampunvarjostin neljällä erilaisella asennolla ja mustalla johdolla lampunjalassa. Valaisimessa on kodikkaan ilmapiirin luomiseen mihin tahansa huoneeseen täydellinen miellyttävä, alaspäin suuntautunut valo.

Suunnittelija: Nicolai Wiig Hansen.

Hyvä tietää Night Owl pöytävalaisimesta


- Tarjoaa ainutlaatuisen pohjoismaisen, lämpimän ja viihtyisän valon, joka sopii mihin tahansa asuintilaan.
- Yhdistää muodon ja toiminnon, kun jalusta ja varjostin sulautuvat yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi.
- Suunnittelija: Nicolai Wiig Hansen.
- Osa Night Owl -mallistoa.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 157 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Yritteliäs kalusteseppä Fritz Hansen perusti nimeään kantavan tuotemerkin Kööpenhaminassa vuonna 1872. Poikansa Christianin kanssa Hansen loi menestyksekkään kalustetehtaan ja valoi perustukset yhtiölle, josta tuli Tanskan suosituimpia kalustemerkkejä. Fritz Hansen on muovannut Skandinavian muotoiluhistoriaa monien ikonisten muotoilijoiden kanssa, kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner ja Verner Panton, ja kuuluu nykyään huonekalu- ja valaisinmuotoilun arvostetuimpiin tuotemerkkeihin.