Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Nomad Indoor/Outdoor Matto Beige, 200x300 cm

Nomad Indoor/Outdoor Matto Beige, 200x300 cm

857.00 €
Nomad Indoor/Outdoor matto 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista pehmeällä, sileäksi kudotulla tekstuurilla ja miellyttävällä sävyllä sulautuen harmonisesti ympäristöön Ethnicraft-tuotemerkiltä.
Varastossa

Nomad Indoor/Outdoor Matto Beige

857.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Nomad Indoor/Outdoor matto Ethnicraft-tuotemerkiltä 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista pehmeällä, sileäksi kudotulla tekstuurilla ja miellyttävällä sävyllä sulautuen harmonisesti ympäristöön. Valmistettu sekä sisä- että ulkokäyttöön täydellisestä ympäristöystävällisestä PET-langasta kestävillä, villan kaltaisilla ominaisuuksilla.

Matto on taitavien käsityöläisten käsintekemä. Vaihtoehtoina useita koot.

Hyvä tietää Nomad Indoor/Outdoor matosta


- 100 % kierrätetty PET-muovi.
- Kestävä, helppohoitoinen materiaali.
- Matto on käsintehty.
- Vaihtoehtoina useita koot.
- Valmistettu Belgiassa.
- Sisä- ja ulkokäyttöön.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Ethnicraft-merkin Nomad Indoor/Outdoor -matto 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista pehmeällä, sileäksi kudotulla tekstuurilla ja miellyttävällä sävyllä sulautuen harmonisesti ympäristöön.
- Valmistettu sekä sisä- että ulkokäyttöön täydellisestä ympäristöystävällisestä PET-langasta kestävillä, villan kaltaisilla ominaisuuksilla.

Miten hoidan uutta mattoani?
- Poista tahrat välittömästi kostealla liinalla.
- Vain kuivapesu.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ethnicraft on perhe, joka tuo yhteen suunnittelijoita ja valmistajia luodakseen kauniita huonekaluja ja koristeita, jotka kestävät vuosia. Ethnicraftin päämateriaalina on aina ollut puu, sillä se antaa huonekaluille aidon ja oikean tunteen. Ethnicraftin toimintatavat ajatuksineen ja ideoineen pitävät huolen siitä, että jokaisen huonekalun tunteellinen arvo säilyy. Ethnicraft ei valmista vain huonekaluja, jotka täyttävät toiminnon, vaan kaikki huonekalut tekevät ainutlaatuisen, tunteita herättävän vaikutuksen. Ethnicraft pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutustaan kierrättämällä puuta ja aktiivisesti valvomalla koko tuotantoprosessia.