Uutuudet
Valaistus
Ogle Mini Riippuvalaisin, Valkoinen

Ogle Mini Riippuvalaisin, Valkoinen

246.00 €
Varastossa

Ogle Mini Riippuvalaisin, Valkoinen

246.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Hintatakuu aina
Palautusoikeus voimassa 31.1.2024 asti
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Ogle mini riippuvalaisin merkiltä ateljé Lyktan, suunnittelija Form Us With Love. Riippuvalaisin painevalettua, valkoiseksi maalattua alumiinia. Voidaan ripustaa 3 metriä pitkään johtoon tai putkeen 0,5 m, 0,7 m tai 1 m. Joustavaa Ogle Mini valaisinta voidaan kääntää 90° astetta ja säätää 360°. Riippuvalaisin ja eripituiset putket mahdollistavat erilaisten valaisinryhmien yhdistelyn. Riippuvalaisimen riviliitin 2x2,5 mm², pistoke ja halogeeniton johto. Suositellaan himmennettävää valonlähdettä.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Hans Bergström perusti ateljé Lyktan vuonna 1934. Yrityksen tavoitteena oli valmistaa valaisimia julkisiin tiloihin ja design-tietoisiin koteihin. ateljé Lyktanilla on selkeä visio siitä, että miten nykyaikaista teknologiaa käyttämällä voi luoda energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja paremman tulevaisuuden takaamiseksi. ateljé Lyktan on vuosien varrella suunnitellut useita designklassikoita, kuten esimerkiksi Bumling, Asplund ja Struten.
Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null