Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Okra Vaasi Vaaleansininen, 24 cm
Uutuus!
KartellKartell

Okra Vaasi Vaaleansininen, 24 cm

114.00 €
Okra on Kartellin maljakko, jossa on Patricia Urquiolan suunnittelema silmäänpistävä ja harmoninen muotoilu, joka sopii täydellisesti kaikkiin moderneihin tiloihin.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Okra Vaasi Vaaleansininen

114.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä Okra-maljakko - Patricia Urquiolan suunnittelema seesteinen koriste-esine, joka ilmentää nykyaikaista eleganssia kodin sisustuksessa. Vuonna 2023 kierrätetystä PMMA:sta huolella valmistettu maljakko ei ole vain osoitus ympäristötietoisuudesta vaan myös innovatiivisen muotoilun riemuvoitto. Sen kiemurtelevat käyrät ja juokseva muoto luovat orgaanisen läsnäolon olohuoneeseen tai ruokailuhuoneeseen, mikä tekee siitä harmonisen keskipisteen arvokkaiden keräilyesineidesi keskellä.

Suunnittelija: Patricia Urquiola. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää Okra vaasista


- Okra ovat arvostettuja niiden virtaavien muotojen ansiosta
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Suunnittelija: Patricia Urquiola.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Kartell on suuri, italialainen designalan yritys, joka on perustettu jo vuonna 1949. Yrityksen perustaja oli Giulio Castelli, jonka johtama legendaarinen pääkonttori sijaitsee edelleen Milanossa. 60-luvulta lähtien Kartell on keskittynyt tuotteissaan erityisesti muoviin, ja sen taivutukseen. Kartellin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio.