Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Palissade Matala Pöytä, Olive

Palissade Matala Pöytä, Olive

609.00 €
Palissade-lounge-pöytä Hay-tuotemerkiltä hienostuneella, alkuperäisellä muotoilulla pehmeästi pyöristetyillä reunoilla ja visuaalisella yksinkertaisuudella, joka on sopusoinnussa ympäristönsä kanssa.
Varastossa

Palissade Lounge-Pöytä 81,5x86 cm

609.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Palissade-lounge-pöytä Hay-tuotemerkiltä hienostuneella, alkuperäisellä muotoilulla pehmeästi pyöristetyillä reunoilla ja visuaalisella yksinkertaisuudella, joka on sopusoinnussa ympäristönsä kanssa. Valmistettu jauhemaalatusta teräksestä kestämään todella pitkään. Täydellinen ulkokäyttöön. Suunniteltu käytettäväksi sekä kodeissa että ylellisissä julkisissa tiloissa.

Yhdistä lounge-pöytä Hayin Palissade nojatuolin kanssa. Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2016.

Hyvä tietää lounge-pöydästä


- Matala malli.
- On saatavilla useissa väreissä.
- Tämä lounge-pöytä kuuluu Hay-brändin Palissade-mallistoon.
- Suunnittelija on Ronan & Erwan Bouroullec.
- Suunniteltu vuonna 2016.
- Pituus: 815 mm.
- Leveys: 860 mm.
- Korkeus: 380 mm.
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Miten hoidan uutta lounge-pöytääni?
- Puhdista kostealla liinalla.
- Kuivaa huolellisesti.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
HAY on Rolf ja Mette Hayn vuonna 2002 perustama huonekaluihin ja kodinsisustukseen keskittynyt yritys. HAY perustamisvisiona oli luoda tuotteita moderniin elämäntyyliin, pitäen kiinni tuotteiden kestävyydestä. Rolf ja Mette Hay halusivat tuoda hehkun takaisin tanskalaiseen, pitkäperinteiseen huonekalujen suunnitteluun ja muotoiluun.