Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Ronan & Erwan Bouroullec

FLOSKartell
Ronan ja Erwan Bouroullec ovat kaksi tunnettua ranskalaista veljestä, jotka ovat useiden ikonisten huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden takana. Ronan on valmistunut arvostetusta École supérieure des Arts décoratifs korkeakoulusta, ja Erwan École nationale supérieure des Arts i Cergy korkeakoulusta. Veljekset päättivät perustaa oman design-studionsa yhdessä vuonna 1998, ja he ovat suunnitelleet tunnettuja huonakaluja, valaisimia ja sisustustuotteita tunnetuille valmistajille kuten Flos, HAY ja Kartell.
Näytä 302
Beige
Musta
Sininen
Ruskea
Vihreä
Harmaa
Tammi
Punainen
Läpinäkyvä
Valkoinen
HAYTilaustuote
Kampanjat
-25%
Palissade Lounge-Tuoli Matala, Antrasiitti
427.00 €569.00 €
HAYVarastossa
Kampanjat
-25%
Palissade Dining Nojatuoli, Sky Grey
352.00 €469.00 €
Flos valikoimaan
Flos Aim

SisältöSuunnittelijaveljekset muuttavat muotoilumaailmaa

Ronan ja Erwan Bouroullec ovat kaksi tunnettua ranskalaista veljestä, jotka ovat useiden ikonisten huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden takana. Ronan on valmistunut arvostetusta École supérieure des Arts décoratifs korkeakoulusta, ja Erwan École nationale supérieure des Arts i Cergy korkeakoulusta.

Veljekset päättivät perustaa oman design-studionsa yhdessä vuonna 1998, ja he ovat suunnitelleet tunnettuja huonakaluja, valaisimia ja sisustustuotteita tunnetuille valmistajille kuten Artek, Flos, HAY, Iittala ja Kartell.