product
variable_193850Palissade Sohva/Penkki, Antrasiittihttps://www.rum21.fi/palissade-sohva-penkki?selectedPartNo=168587https://az666937.vo.msecnd.net/67/261dc7e5-88d6-429c-bbf5-fc9ef858f6eeInStock598EUR/huonekalut/huonekalut/tuolit/huonekalut/tuolit/penkitHayHayn suunnittelema moderni Palissade Lounge-sohva kuuluu Hayn tyylikkääseen kokoelmaan ulkokalusteita. Palissade-sarjan huonekalut ovat suunnittelultaan modernin graafisia, ja ne on valmistettu käyttäen teräsputkia ja säleiköitä. Huonekalut ovat klassisen ajattomia, ja suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Palissade sohva on täydellinen yhdistettäväksi muiden Palissade-sarjan huonekalujen kanssa.<br /><br />Sarjan tuotteet on saatavana useassa eri värissä ja mallissa.Palissade sarjan suunnittelijat Ronan ja Erwan Bouroullec työstivät sarjaa useita vuosia, ennen sen lanseeraamista. Suunnittelijat kiinnittivät erityishuomiota tuolin kestävyyteen ja monikäyttöisyyteen. Palisade-sarjan kalusteet kestävät myös pohjoismaisia, muuttuvia sääolosuhteita, ja yhtenäiset huonekalut ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa.665

Summer Sale - Jopa 50% alennus >>

Palissade Sohva/Penkki, Antrasiitti

598.00 €665 €
Varastossa : Toimitus heti
30-päivän avoin kauppa
Nopea toimitus

Tuotetiedot

Hayn suunnittelema moderni Palissade Lounge-sohva kuuluu Hayn tyylikkääseen kokoelmaan ulkokalusteita. Palissade-sarjan huonekalut ovat suunnittelultaan modernin graafisia, ja ne on valmistettu käyttäen teräsputkia ja säleiköitä. Huonekalut ovat klassisen ajattomia, ja suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Palissade sohva on täydellinen yhdistettäväksi muiden Palissade-sarjan huonekalujen kanssa.

Sarjan tuotteet on saatavana useassa eri värissä ja mallissa.Palissade sarjan suunnittelijat Ronan ja Erwan Bouroullec työstivät sarjaa useita vuosia, ennen sen lanseeraamista. Suunnittelijat kiinnittivät erityishuomiota tuolin kestävyyteen ja monikäyttöisyyteen. Palisade-sarjan kalusteet kestävät myös pohjoismaisia, muuttuvia sääolosuhteita, ja yhtenäiset huonekalut ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa.

Ominaisuudet

  • Tuotenumero168587
  • Toimittajan tuotenumero133712
  • Tuotemerkki
  • Sarja
  • MateriaaliTeräs
  • VäriAntrasiitti
  • Korkeus80 cm
  • Leveys128 cm
  • Syvyys70 cm

Suosittelemme

Tässä muutama tuote joista uskomme juuri sinun pitävän!