Uutuudet
Valaistus
-19%

Pantop Pöytävalaisin 23 cm, Burgundy

175.00 €217.00 €
Pöytävalaisin Verpan-tuotemerkiltä.
Varastossa

Pantop Pöytävalaisin 23 cm

175.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Pantop pöytävalaisin Verpan-tuotemerkiltä elegantilla muotoilulla levenevällä varjostimella joka levittää haja- ja ympäröivää valoa. Valaisimessa on minimalistinen look kaikille kodeille ja tyyleille. Saatavilla useissa väreissä.

Suunnittelija: Verner Panton.

Hyvä tietää Pantop pöytävalaisimesta
- Myös saatavana riippuvalaisimena.
- Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1980.
- Pöytävalaisin on saatavilla eri värissä.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 161 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Vuonna 2003 perustetun Verpan-tuotemerkin valikoima koostuu huolella toteutetusta kokoelmasta Verner Panton -muotoiluesineitä valaistuksen, huonekalujen, tekstiilien ja sisustusyksityiskohtien saralta. Tuotemerkin filosofiana on ylläpitää ja jalostaa Pantonin muotoiluperintöä tuomalla hänen muotoilunsa täysin uuden muotoilunystäväsukupolven saataville. Valaisinsarjat Fun, Pantop ja VP Globe ovat klassisia esimerkkejä Pantonin leikikkäästä muotokielestä, jossa näkyivät 60-luvun uraauurtavat värit ja muodot.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null