Uutuudet
Valaistus
-50%

Pao Riipuskoru Ø47 cm, Valkoinen

218.00 €436.00 €
Riipuskoru Hay-tuotemerkiltä.
Varastossa

Pao Riipuskoru

218.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Pao riipuskoru Hay-tuotemerkiltä japanilaisella muotoilulla kauniilla, elegantilla yksinkertaisuudella. Riipuskorussa on vaihdettavissa, himmennettävä LED-valaisin retroistukalla antamaan lämmin ja tunnelmallinen valo ja varjostin puristetusta teräksestä kiiltoviimeistelyllä ja letitetyllä johdolla tekstiilistä.

Suunnittelija: Naoto Fukasawa.

Hyvä tietää Pao riipuskorusta
- Riipuskoru on saatavilla eri värissä.
- Riipuskoru on saatavilla eri koossa.
- Sekä kotiin että julkisille paikoille täydellisesti sopiva.
- On arvostettu sen yksinkertaisesta esteettisestä
- Lisätietoja lataamalla PDF.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 348.01 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
HAY on Rolf ja Mette Hayn vuonna 2002 perustama huonekaluihin ja kodinsisustukseen keskittynyt yritys. HAY perustamisvisiona oli luoda tuotteita moderniin elämäntyyliin, pitäen kiinni tuotteiden kestävyydestä. Rolf ja Mette Hay halusivat tuoda hehkun takaisin tanskalaiseen, pitkäperinteiseen huonekalujen suunnitteluun ja muotoiluun.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null