Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

PH 3½-2½ Bordslampa

PH 3½-2½ Bordslampa

1 380.00 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

PH 3 1/2-2 1/2 Pöytävalaisin, Musta Metallisoidaan

1 380.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

PH 3½-2½ pöytävalaisin merkiltä Louis Poulsen, suunnittelija Poul Henningsen. PH 3½-2½ pöytävalaisimen suunnittelun lähtökohtana on heijastava varjostinjärjestelmä, jonka muotoilu perustuu logaritmiseen spiraaliin, jonka keskellä on valonlähde. Varjostimet ovat suupuhallettua, kolmikerroksista opaalilasia, jonka kiiltävä ulkopinta ja hiekkapuhallettu sisäpinta luovat pehmeän ja tasaisen valaistuksen. Historia tuotteen takana: PH 3/2 pöytävalaisin on PH 3 -varjostinperheen jäsen. PH 3 -valaisimen perusajatus syntyi muutaman talvikuukauden aikana 1925-1926 Kööpenhaminan Forum-näyttelyhallia varten. Poul Henningsen (PH) kommentoi uutta valaisintaan näin vuonna 1926: "Todellinen innovaatio PH-valaisimessa on, että se tuottaa sekä häikäisemätöntä että taloudellista valoa. On helppoa luoda häikäisemätöntä valoa (epäsuoraa ja voimakkaasti suunnattua valoa) jos sallitaan, että osa valosta haaskataan. On yhtä lailla helppoa kehittää valaisimia, jotka ovat erittäin tehokkaita, jos niiden aiheuttama häikäisy jätetään huomioimatta (voimakas peiliheijastus jne.). Mutta sekä taloudellisen että häikäisemättömän valon luominen on taidetta.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Louis Poulsen saa käytännön ja muotoilun täydentämään toisiaan. Yksinkertaisuus yhdistettynä optimaaliseen valotekniikkaan on jo muutaman vuosikymmenen aikana saanut aikaan tuotesarjan, joka sopii kaikille arkkitehtuurisille tyyleille ja kulttuureille. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus. Sen laatu kestää vuosia.