Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

PH Artichoke Riippuvalaisin 480 mm, Musta
-22%

PH Artichoke Riippuvalaisin 480 mm, Musta

7 800.00 €9 995.00 €
Riippuvalaisin Louis Poulsen-tuotemerkiltä. Riippuvalaisimessa on moderni muotoilu seitsemälläkymmenelläkahdella terälehdellä kahdessatoista täydellisesti sijoitetussa rivissä, joista jokaisessa on kuusi terälehteä ja korkea valon laatu antamaan m...
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

PH Artichoke Riippuvalaisin

7 800.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

PH Artichoke riippuvalaisin Louis Poulsen-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla seitsemälläkymmenelläkahdella terälehdellä kahdessatoista täydellisesti sijoitetussa rivissä, joista jokaisessa on kuusi terälehteä. Siinä on korkea valon laatu antamaan miellyttävän valon. Täydellinen valaisin olohuoneeseen tai keittiöön luomaan lisävaloa ruokapöydän yläpuolelle. Valitse eri värien ja kokojen välistä.

Suunnittelija: Poul Henningsen.

Hyvä tietää PH Artichoke riippuvalaisimesta


- Moderni muotoilu.
- Häikäisemätön valo.
- Korkea valon laatu.
- E27
- Johdon pituus: 4000 mm.
- Riippuvalaisin sopii hyvin olohuoneeseen.
- IP-luokka: IP 20.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 7610 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Louis Poulsen saa käytännön ja muotoilun täydentämään toisiaan. Yksinkertaisuus yhdistettynä optimaaliseen valotekniikkaan on jo muutaman vuosikymmenen aikana saanut aikaan tuotesarjan, joka sopii kaikille arkkitehtuurisille tyyleille ja kulttuureille. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus. Sen laatu kestää vuosia.