Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pipistrello Medium Pöytävalaisin, Messinki

Martinelli Luce

Pipistrello Medium Pöytävalaisin, Messinki

2 082.00 €
Pipistrello Medium on Martinelli Lucen pöytävalaisin, jossa on säädettävä korkeus ja himmennysmahdollisuus ja joka on suunniteltu viihtyisiin tiloihin.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Pipistrello Medium Pöytävalaisin

2 082.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Upota kotisi lämpimään, hajavaloon Martinelli Lucen Pipistrello Medium -pöytävalaisimella. Tämä huolella ja tarkkuudella valmistettu pöytävalaisin edustaa tunnetun Gae Aulentin vuonna 1965 tekemää vintage-mallia, joka on edelleen haluttu sisustusesine. Pipistrello Medium -valaisimessa on laadukkaasti lasitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu teleskooppi, joka säätyy haluamallesi korkeudelle, ja se sopii täydellisesti sängyn vieressä tapahtuvaan lukemiseen tai kodikkaaseen perheillalliseen. Tyylikkäällä valkoisella opaalimetakrylaattisumuttimella varustettu valaisin antaa lohduttavaa, himmennettävää valoa tilaan, joka mukautuu joka hetki mielialasi ja tarpeidesi mukaan. LED-valonlähde on täysin integroitu, ja pitkä johto, jossa on kätevä himmennin, antaa sinulle vapauden säätää kirkkautta täydellisen tunnelman luomiseksi.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1965. Suunnittelija: Gae Aulenti.

Hyvä tietää Pipistrello Medium pöytävalaisimesta


- Pipistrello Medium on arvostettu sen diffuusin valon ansiosta
- Pipistrello Medium on arvostettu myös sen himmennystoiminnon ansiosta.
- Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja metakrylaatista.
- Osa Pipistrello-mallistoa.
- Suunnittelija: Gae Aulenti.


Ominaisuudet

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null