Uutuudet
Valaistus
Pipistrello Mini Pöytävalaisin Kannettava, Valkoinen
-25%

Martinelli Luce

Pipistrello Mini Pöytävalaisin Kannettava, Valkoinen

914.00 €1 214.00 €
Pipistrello Mini on Martinelli Lucen pöytävalaisin, jossa on omaperäinen, kannettava muotoilu ja joka tarjoaa himmennettävää LED-valaistusta joka tilanteeseen.
Varastossa

Pipistrello Mini Pöytävalaisin Kannettava

914.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise maailmasi, missä ikinä oletkin, Martinelli Lucen kannettavalla Pipistrello Mini -pöytävalaisimella. LED-teknologian ansiosta tämä lamppu ei ole sidottu johtoihin; se on täysin kannettava, himmennettävä ja ladattava, mikä takaa täydellisen valaistuksen romanttiselle illalliselle, viihtyisään lukunurkkaukseen tai auringonlaskun aikaan järjestettäviin ulkoilmajuhliin. Unohda kiinteitä lamppuja koskevat rajoitukset. Ladattavan akun ja kuuden tunnin keston ansiosta Pipistrello Mini voi seurata sinua paikasta toiseen ja luoda lumoavan tunnelman. Maailmankuulun suunnittelijan Gae Aulentin muotoilemassa Pipistrello Minissä yhdistyvät edistyksellinen teknologia ja vuoden 1965 muotoilu. Opaalinvalkoinen metakrylaattihajotin yhdistettynä sisäänrakennettuun LED-valoon tarjoaa lempeän ja lämpimän valon hajonnan, joka mahdollistaa tilojen tehokkaan käytön.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1965. Suunnittelija: Gae Aulenti.

Hyvä tietää Pipistrello Mini pöytävalaisimesta


- Pipistrello Mini on arvostettu sen kannettavan muotoilun ansiosta
- Pipistrello Mini on arvostettu myös sen himmennystoiminnon ansiosta.
- Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja metakrylaatista.
- USB-C-kaapeli sisältyy mukaan.
- Osa Pipistrello-mallistoa.
- Suunnittelija: Gae Aulenti.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 914 euroa

Ominaisuudet

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null