Uutuudet
Valaistus
Pix Lamp Ø20 EU Riippuvalaisin Valkoinen
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Pix Lamp Ø20 EU Riippuvalaisin Valkoinen

590.00 €
Pix riippuvalaisin Normann Copenhagen-tuotemerkiltä tunnusomaisella muotoilulla 100-prosenttisesti kierrätetystä polyetyleenista.
Varastossa

Pix Riippuvalaisin

590.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Pix riippuvalaisin Normann Copenhagen-tuotemerkiltä tunnusomaisella muotoilulla 100-prosenttisesti kierrätetystä polyetyleenista. Tämä tuote on kaunis sellaisenaan ja lisäksi se on helposti yhdistettävissä muihin sisustuselementteihin. Sulattamalla muovijätettä valkoisen eri sävyissä jokainen lampunvarjostin on ainutlaatuinen ja on yhtä huomiota herättävä sekä valaistuna että valaisemattomana.

Valmistettu Italiassa. Suunniteltu Tanskassa. Suunnitellut Simon Legald. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023. On saatavilla useissa kooissa.

Hyvä tietää Pix riippuvalaisimesta


- Jokainen kierrätetty tuote on aivan ainutlaatuinen, ja värit saattavat vaihdella kappaleesta toiseen.
- Valmistettu Italiassa.
- Valmistettu kierrätetystä muovista.
- On saatavilla useissa kooissa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Miten hoidan uutta riippuvalaisintani?
- Käytä kuivaa pesulappua.



Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Normann Copenhagen on vuonna 1999 perustettu sisustusvalmistaja, jonka takana ovat Jan Andersen ja Poul Madsen visionaan erottua ja rikkoa perinteisiä rajoja. Tänä päivänä pienestä sisustusliikkeestä Kööpenhaminan keskustassa ponnistanut kansainvälinen yritys on suunnitellut satoja suosittuja tuotteita yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa.