Uutuudet
Huonekalut

Nopeat toimitukset

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Plug Lamp Pöytävalaisin, Musta

204.00 €
Varastossa

Plug Lamp Pöytävalaisin, Musta

204.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Plug lamp pöytävalaisin merkiltä ateljé Lyktan, suunnittelija Form Us With Love. Pöytävalaisin mustaa painevalettua alumiinia ja kupu opaalilasia. Jännittävänmuotoisen valaisimen jalustassa on kätevä, integroitu pistorasia, joka mahdollistaa usean valaisimen sarjaliitännän tai älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen lataamisen. Valaisimessa on LED-valonlähde ja sisäänrakennettu himmennin.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Hans Bergström perusti ateljé Lyktan vuonna 1934. Yrityksen tavoitteena oli valmistaa valaisimia julkisiin tiloihin ja design-tietoisiin koteihin. ateljé Lyktanilla on selkeä visio siitä, että miten nykyaikaista teknologiaa käyttämällä voi luoda energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja paremman tulevaisuuden takaamiseksi. ateljé Lyktan on vuosien varrella suunnitellut useita designklassikoita, kuten esimerkiksi Bumling, Asplund ja Struten.
Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null