Uutuudet
Valaistus
Ray Pöytävalaisin Kannettava, Dusty Green
-17%

Ray Pöytävalaisin Kannettava, Dusty Green

223.00 €270.00 €
Menu -merkin Ray-pöytävalaisin kodikkaan ilmapiirin luomiseen mihin tahansa huoneeseen täydellisellä modernilla, elegantilla ilmaisulla.
Varastossa

Ray Pöytävalaisin Kannettava,

223.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Menu -merkin Ray-pöytävalaisin kodikkaan ilmapiirin luomiseen mihin tahansa huoneeseen täydellisellä modernilla, elegantilla ilmaisulla. Kannettava muotoilu tarkkaan harkitulla, käyttäjäystävällisellä toiminnolla kahvalla helposti siirtämään kotona. Kolmivaiheinen himmennin antamaan lämmin ja tunnelmallinen valo USB-kaapelilla ja ladattavalla paristolla.


Suunnittelija: Daniel Schofield.

Hyvä tietää Ray pöytävalaisimesta


- Toiminnallinen, kannettava muotoilu.
- 220-230 V.
- Lumen: 150 lm
- Korkeus: 235 mm.
- Kelvin: 2750 K
- Suunnittelija: Daniel Schofield.
- Halkaisija: 120 mm.
- Paino: 0,81 kg.
- USB-kaapeli sisältyy mukaan.
- Sisällytetty: vaihdettavissa 2,5 W LED.
- Johdon pituus: 700 mm.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Valaisimen tekniset ominaisuudet:Miten hoidan uutta pöytävalaisintani?
- Puhdista kuivalla liinalla.Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 189 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Audo Copenhagen on kahden tanskalaismerkin nimeltä MENU ja by Lassen yhteinen kosketuspinta, jossa yhdistyy sata vuotta tanskalaista muotoilua ja jatkuvasti laajentuva ja kehittyvä, nykyhenkinen ja kansainvälinen näkökulma. Audon huonekaluista, valaisimista ja sisustuksesta huokuvat huolelliset yksityiskohdat, korkealaatuiset materiaalit ja ajaton tanskalainen muotoiluperinne. Audo Copenhagen luo jännittävän ja innoittavan elämyksen kaikille muotoilun ystäville ainutlaatuisella kyvyllään saattaa tasapainoon perinteet ja uudentaminen.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null