Uutuudet
Huonekalut
-29%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Ronde Kattovalaisin Ø40cm, Musta

283.00 €399.00 €
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 2-3 viikkoa

Ronde Kattovalaisin Ø40cm, Anthracite

283.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Ronde riippuvalaisin, Gubi. Muotoilijana Oliver Schick. Tämä kellonmuotoinen ja moderni riippuvalaisin on ultramatta lakattu joka antaa sille keramiikkaa muistuttavan pinnan. Lampulla on myös uniikkina yksityiskohtana yläosa, joka avautuu kuin kaulukseksi. Tästä johtuen Ronden valo ei osoita pelkästään alaspäin, vaan valo säteilee yläosan aukoista ja antaa pehmeän, kauniin ja miellyttävän valon myös itse johtoon sekä kattoon. Riippuvalaisimella on kangasjohto joka on 5 metriä pitkä, kattokuppi sisältyy. Myydään ilman hehkulamppua.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 271.99 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
GUBI on tanskalainen design-yritys, jota johtaa Jacob Gubi Olsen. GUBIN ovat perustaneet vuonna 1967 Jacob Gubi Olsenin vanhemmat. GUBIN fisio on luoda tyylikkäitä, ylellisiä ja ajattomia huonekaluja korkealaatuisista materiaaleista. GUBI onkin tuonut vuosien saatossa markkinoille kokoelman 1930-luvulta nykypäivään inspiraationsa saaneita huonekaluja. GUBI on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, mm. Greta Grossmanin ja GamFratesin.
Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null