Uutuudet
Valaistus
-20%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

Rosy Angelis Lattiavalaisin, Harmaa

560.00 €700.00 €
Varastossa

Rosy Angelis Lattiavalaisin, Harmaa

560.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Rosy Angelis lattiavalaisin, Flos. Muotoilijana Phillipe Starck. Todella kaunis valaisin, joka toimii niin kauniina yksityiskohtana kuin hyvänä valaistuksena. Valaisin seisoo kolmella alumiinisella jalalla, ja sen kaunis kangasvarjostin toimiikin upeana kontrastina niihin yhdistettynä. Kangas on hieman löysä varjostimen päällä, kuin herkkä kummitus joka tarjoaa miellyttävän, pehmeän valaistuksen. Valaisimen vahvuutta voit itse säätää lampun himmentimestä.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 596.01 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.
Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null