Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Salon Kattokruunu, 115 cm
101 copenhagen101 copenhagen

Salon Kattokruunu, 115 cm

1 099.00 €
Salon on 101 Copenhagenin kattokruunu, jossa on Art Deco -henkinen, tyylikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti lisäämään tyylikkään säväyksen mihin tahansa huoneeseen.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Salon Kattokruunu

1 099.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

101 Copenhagenin Salon-kruunu - moderni versio 1900-luvun puolivälin klassisista kattokruunuista! Art-Deco-henkisessä muotoilussa on kuusi kiiltävää lampunvarjostinta kevyessä, kuusikulmaisessa metallirakenteessa. Jokainen suupuhalletusta opaalilasista valmistettu, mattavalkoiseksi viimeistelty lampunvarjostin huokuu lämmintä, kutsuvaa hehkua. Tämä Art-Deco-kruunu lisää hienostunutta eleganssia mihin tahansa huoneeseen. Yksi Salon-kruunun tärkeimmistä ominaisuuksista on sen litteän ovaalinmuotoiset lampunvarjostimet, joiden ansiosta se voidaan ripustaa lähelle kattoa ilman huolta kosketuksesta. Kun vaihdat perspektiiviäsi, ohuet lampunvarjostimet muuttuvat mukanasi ja tuovat leikkisää dynamiikkaa tähän veistokselliseen teokseen. Lisäksi kattokruunu on saatavana kahdessa koossa, ja se on valmistettu raudasta, jossa on kaunis pronssinen pinnoitus.

Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2021.

Hyvä tietää Salon kattokruunusta


- Salon on arvostettu sen minimalistisen muotoilun ansiosta
- Kattokruunu on saatavilla 2 eri koossa.
- Suunnittelija: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
101 Copenhagen on tanskalainen tuotemerkki, perustettu 2017 vahvalla visiolla luoda kauniita lisävarusteita aidolla käsityöllä, laadulla ja ajattomalla designilla. Intohimona puu- ja laaturakenne yhteistyössä käsityöhön josta heijastuu omistautuminen korkealaatuisiin materiaaleihin, joita 101 Copenhagen ylpeästi esittelee ensimmäisessä must-have kokoelmassaan yksityiskohtia ja ajattomia klassikoita.