Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Smykke Seinävalaisin, Check / Shiny Silver
Ebb & FlowEbb & Flow

Smykke Seinävalaisin, Check / Shiny Silver

614.00 €
Smykke seinävalaisin EBB & FLOW-tuotemerkiltä ihanalla muotoilulla lasista klassisilla yksityiskohdilla ja pisaran muotoisella lampunvarjostimella pyöreällä pallolla päällä ja yksityiskohdilla metallista.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Smykke Seinävalaisin

614.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Smykke seinävalaisin EBB & FLOW-tuotemerkiltä ihanalla muotoilulla lasista klassisilla yksityiskohdilla ja pisaran muotoisella lampunvarjostimella pyöreällä pallolla päällä ja yksityiskohdilla metallista. Sopii kivasti yhteen muiden sisustusobjektien kanssa.

Tanskassa valmistettu. Suunnittelija: Susanne Nielsen.

Hyvä tietää Smykke seinävalaisimesta


- On arvostettu sen uniikista muodosta
- Smykke on arvostettu myös sen käsintehdystä materiaalista.
- Tanskassa valmistettu.
- Valonlähde myydään erikseen.
- Seinävalaisin on saatavilla eri värissä.
- Valmistettu suupuhalletusta lasista ja kristallista.


Seinävalaisimen tekniset tekniset tiedot:


- Halkaisija: 120 mm.
- Korkeus: 400 mm.
- IP-luokka: IP 20.
- E14
- 25.0 Wattia


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Ebb & Flow suunnittelee ja tuottaa koriste-valaisimia. Heidän suunnittelunsa juontaa klassisesta englantilaisesta sekä pohjoismaalaisesta tyylistä. Heidän suuri intohimonsa on käyttää lasia, metallia ja tekstiilejä pohjamateriaaleina tuotteissaan. Valaisimet on luotu tuottamaan lämpöä sekä iloa joka käy ilmi selvästi esimerkiksi heidän kauniista Speak Up! Valaisimestaan. Metallipinnoitteen ja letitetyn narun yhdistelmä heidän tuotteissaan tekee niistä lyömättömän kauniita sisustusyksityiskohtia ja luo kauansäilyvää kauneutta.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null