Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Soft Serve Pöytävalaisin Grande, Mocha

Soft Serve Pöytävalaisin Grande, Mocha

360.00 €
Soft Serve Grande on Créme Atelierin suurempi pöytävalaisin, joka on saanut inspiraationsa nostalgisesta, kevyestä ja ilmavasta pehmeästä tarjoilujäätelöstä. Se on ajaton ja ainutlaatuinen teos, joka kestää tuleville sukupolville.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Soft Serve Pöytävalaisin Grande

360.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Soft Serve Grande on Créme Atelierin suurempi pöytävalaisin, joka on saanut inspiraationsa nostalgisesta, kevyestä ja ilmavasta pehmeästä tarjoilujäätelöstä. Se on ajaton ja ainutlaatuinen teos, joka kestää tuleville sukupolville. Lamppua on saatavana useissa rauhoittavissa väreissä vaniljatankoista matchaan, villidonitsiin, raparpereihin, karviaismarjoihin ja mokkaan. Valitse yksi näistä vastustamattomista makuista tehdäksesi kodistasi kutsuvamman. Soft Serve valmistetaan Tukholmassa 3D-tulostetusta, biohajoavasta muovista, jonka tulostusaika on neljätoista tuntia. 3D-tulostusprosessista johtuen tekstuuri- ja värivaihtelut voivat ilmetä. Himmennettävällä toiminnolla voit säätää kirkkautta tarpeen mukaan.

Valmistettu Ruotsissa.

Hyvä tietää Soft Serve pöytävalaisimesta


- Huolellisen käsityömuotoilun myötä kappaleissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia.
- Soft Serve on arvostettu sen uniikin muodon inspiraatiolla kevyestä ja ilmavasta pehmeäjäätelöstä ansiosta
- Soft Serve on arvostettu myös sen kestävän tuotantoprosessin Tukholmassa ansiosta.
- Himmentävä toiminto mahdollistamaan valon kirkkauden säätelemisen.
- Valonlähde sisältyy mukaan.
- Osa Soft Serve -mallistoa.
- Mittatyönä tehty valaisin pyydettäessä.
- 3D-printattu, biohajoava muovi.
- Valitse useista väreistä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Crème Atelier on palkittu ruotsalaismerkki, joka suunnittelee kestäviä 3D-tulostettuja valaisimia. Tukholmalaisen Crème Atelier’n perustivat Jacqueline Kessidis ja Lucas Lind, jotka halusivat luoda yhdessä kauniita esineitä kestävästi valmistavan tuotemerkin. Ja siinä he onnistuivat: kaikki Crème Atelier’n valaisimet valmistetaan kasvipohjaisesta muovista, kierrätetyistä elintarvikepakkauksista ja PLA-kierrätysmuovista. Valaisimet eivät ole pelkästään kestäviä: heidän leikikkäät lasivalaisimensa ovat pieniä ilonlevittäjiä ja edustavat äärimmäisen hienostunutta ja hyvän maun mukaista muotoilua.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null