Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Soft Serve Riippuvalaisin 03, Krominvärinen

Soft Serve Riippuvalaisin 03, Krominvärinen

390.00 €
Soft Serve 01 on Créme Atelierin riippuvalaisin, joka on saanut inspiraationsa nostalgisesta, kevyestä ja ilmavasta pehmeästä tarjoilujäätelöstä. Se on kestävä tuote modernilla otteella, joka on luotu tuomaan iloa ja ainutlaatuisuutta kotiisi.
Varastossa

Soft Serve Riippuvalaisin 03

390.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Soft Serve 01 on Créme Atelierin riippuvalaisin, joka on saanut inspiraationsa nostalgisesta, kevyestä ja ilmavasta pehmeästä tarjoilujäätelöstä. Se on kestävä tuote modernilla otteella, joka on luotu tuomaan iloa ja ainutlaatuisuutta kotiisi. Valaisimessa on teksturoitu pinta ja pehmeät ilmavat muodot, joissa on omituinen illuusio pörröisistä, kelluvista jäätelöpilvistä. Soft Serve valmistetaan Tukholmassa 3D-tulostetusta, biohajoavasta muovista, jonka tulostusaika on 13 tuntia. 3D-tulostusprosessin vuoksi tekstuurissa ja väreissä voi olla vaihteluita, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kodin.

Valmistettu Ruotsissa.

Hyvä tietää Soft Serve riippuvalaisimesta


- Huolellisen käsityömuotoilun myötä kappaleissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia.
- Soft Serve on arvostettu sen uniikin muodon inspiraatiolla kevyestä ja ilmavasta pehmeäjäätelöstä ansiosta
- Soft Serve on arvostettu myös sen kestävän tuotantoprosessin Tukholmassa ansiosta.
- Osa Soft Serve -mallistoa.
- Mittatyönä tehty valaisin pyydettäessä.
- 3D-printattu, biohajoava muovi.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Valitse yksityiskohdat kromista tai messingistä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Crème Atelier on palkittu ruotsalaismerkki, joka suunnittelee kestäviä 3D-tulostettuja valaisimia. Tukholmalaisen Crème Atelier’n perustivat Jacqueline Kessidis ja Lucas Lind, jotka halusivat luoda yhdessä kauniita esineitä kestävästi valmistavan tuotemerkin. Ja siinä he onnistuivat: kaikki Crème Atelier’n valaisimet valmistetaan kasvipohjaisesta muovista, kierrätetyistä elintarvikepakkauksista ja PLA-kierrätysmuovista. Valaisimet eivät ole pelkästään kestäviä: heidän leikikkäät lasivalaisimensa ovat pieniä ilonlevittäjiä ja edustavat äärimmäisen hienostunutta ja hyvän maun mukaista muotoilua.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null