Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Spider 291 Pöytävalaisin, Musta

Spider 291 Pöytävalaisin, Musta

1 090.00 €
Spider 291 on Olucen pöytävalaisin, jossa yhdistyvät palkittu muotoilu ja säädettävät valaistusominaisuudet, ja joka sopii erinomaisesti luku- tai työtiloihin.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Spider 291 Pöytävalaisin

1 090.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise maailmasi palkitulla Olucen Spider 291 -pöytävalaisimella! Tämä ei ole pelkkä valaisin, vaan taideteos, jolla on rikas historia ja joka on ylpeänä esillä arvostettujen museoiden pysyvissä kokoelmissa Milanosta Müncheniin. Joe Colombon vuonna 1965 suunnittelema Spider 291 sai vuonna 1967 himoitun Compasso d'Oro -palkinnon innovatiivisesta muotoilustaan. Kuvittele, että voit käpertyä hyvän kirjan pariin, kun Spider 291 heittää lämpimän ja suoran valon sivujen ylle ja on helposti säädettävissä joustavan muoviliitoksensa ansiosta. Uunimaalattu metallilevyheijastin loistaa erityisen vaakasuoran pisteen, joka on ihanteellinen kohdennettuihin tehtäviin tai erityisen tunnelmavalaistuksen luomiseen. Työskenteletpä sitten kotitoimistossasi myöhään yöhön tai harrastat taiteellisia harrastuksia, tämän valaisimen hillitty kromattu varsi ja lakattu metallijalusta sopivat saumattomasti tilaan.

Suunnittelija: Joe Colombo. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1965.

Hyvä tietää Spider 291 pöytävalaisimesta


- Spider 291 on arvostettu sen säädettävän lampunvarjostimen ansiosta
- Spider 291 on arvostettu myös sen suora valo.
- Osa Spider-mallistoa.
- Suunnittelija: Joe Colombo.
- Valmistettu metallista ja alumiinista.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Giuseppe Ostuni perusti Oluce-tuotemerkin vuonna 1945 ja tänä päivänä Oluce on Italian vanhin design-valaisimien valmistaja. Oluce on ollut 50-luvun alusta alkaen edelläkävijä valaisimien suunnittelussa ja on tehnyt yhteistyötä useiden legendaaristen suunnittelijoiden, mm. Tito Agnolin, Castiglion-veljesten, Joe Colombon, Vico Magistretin ja Christophe Pilletin kanssa. Nykyään brändi yhdistää menneen, nykyisen ja tulevan muotoilun innovatiivisella tavalla toimimalla yhdessä nuorten suunnittelijoiden ja yllättävien materiaalien kanssa.