Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Spider 3319 Lattiavalaisin, Valkoinen

Spider 3319 Lattiavalaisin, Valkoinen

1 390.00 €
Spider 3319 on Olucen lattiavalaisin, jolla on maineikas historia, säädettävä lampunvarjostin ja täydellinen suora valo.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa

Spider 3319 Lattiavalaisin

1 390.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Tervetuloa tutustumaan tyylikkään valaistuksen nerokkuuteen - Olucen Spider 3319 -lattiavalaisimeen. Tunnetun Joe Colombon suunnittelema ja koteja vuodesta 1965 lähtien koristanut palkittu valaisin on enemmän kuin pelkkä koriste. Sen emaloitu metallilevystä valmistettu lampunvarjostin ei ole pelkkä kunnianosoitus tähdelliselle muotoilulle, vaan se on tarkoituksellisesti muotoiltu siten, että se tuottaa ensiluokkaisen vaakasuoran valokeilan. Spider 3319 -valaisimen suora, miellyttävä valo palvelee kauniisti miellyttäviä lukutunteja tai omistautunutta työskentelyä. Kätevästi säädettävä heijastin on kallistettavissa muovinivelen avulla haluamallasi tavalla ja luo haluamasi tunnelman.

Suunnittelija: Joe Colombo. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1965.

Hyvä tietää Spider 3319 lattiavalaisimesta


- Spider 3319 on arvostettu sen säädettävän lampunvarjostimen ansiosta
- Spider 3319 on arvostettu myös sen suora valo.
- Osa Spider-mallistoa.
- Suunnittelija: Joe Colombo.
- Valmistettu metallista ja alumiinista.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Giuseppe Ostuni perusti Oluce-tuotemerkin vuonna 1945 ja tänä päivänä Oluce on Italian vanhin design-valaisimien valmistaja. Oluce on ollut 50-luvun alusta alkaen edelläkävijä valaisimien suunnittelussa ja on tehnyt yhteistyötä useiden legendaaristen suunnittelijoiden, mm. Tito Agnolin, Castiglion-veljesten, Joe Colombon, Vico Magistretin ja Christophe Pilletin kanssa. Nykyään brändi yhdistää menneen, nykyisen ja tulevan muotoilun innovatiivisella tavalla toimimalla yhdessä nuorten suunnittelijoiden ja yllättävien materiaalien kanssa.