Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Takku Pöytävalaisin Kannettava, Anodized Green
artemide logotypeartemide logotype

Takku Pöytävalaisin Kannettava, Anodized Green

390.00 €
Takku on Artemide Scandinavia -yhtiön pöytävalaisin, jonka omaperäinen, kannettava muotoilu mahdollistaa monipuoliset valaistusratkaisut.
Varastossa

Takku Pöytävalaisin Kannettava

390.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Piristä työtilaa tai asuintiloja Artemide Scandinavian tyylikkäällä ja kannettavalla Takku-pöytävalaisimella. Tämä Foster + Partnersin suunnittelema moderni muotoilu sopii erinomaisesti henkilökohtaisiin tai julkisiin tiloihin, joissa tarvitaan joustavia valaistusratkaisuja. Takku tarjoaa kolme säädettävää kirkkaustasoa, jotka mahdollistavat räätälöidyn valon, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi, työskentelitpä sitten myöhään iltaan asti tai loihditpa vain viihtyisän tunnelman rentoutumista varten. Hajavalonsa ansiosta Takku pehmentää mitä tahansa ympäristöä ja luo lämpimän ja miellyttävän ilmapiirin kaikkiin toimintoihin. Takku erottuu muista vaikuttavan siirrettävyytensä ansiosta. Käyttäjäystävällisen muotoilun ansiosta voit irrottaa sen päävirtalähteestä ja nauttia 20 tunnin valaisevasta itsenäisyydestä. Siirrä sitä vapaasti ympäri taloa, toimistoa tai jopa ulkona huolehtimatta pistorasian löytämisestä.

Suunnittelija: Foster + Partners. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2021.

Hyvä tietää Takku pöytävalaisimesta


- Takku on arvostettu sen kannettavan muotoilun ansiosta
- Takku on arvostettu myös sen himmentävän toiminnon ansiosta.
- Suunnittelija: Foster + Partners.
- Paristo sisältyy mukaan.
- Valonlähde sisältyy mukaan.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
60-luvulla Italiassa perustettiin yksi maailman tunnetuimmista valaistusbrändeistä - Ernesto Gismondin Artemide. Yrityksellä on suuri osaaminen innovaatioissa ja valosuunnittelussa, ja se tunnetaan filosofiastaan ​​"The human light".