Uutuudet
Valaistus
Trace SC87 Kaappi, Dark Stained Oak

Trace SC87 Kaappi, Dark Stained Oak

2 730.00 €
&Traditionin Trace SC87 -kaappi on valmistettu tammesta, ja siinä on klassinen ja käytännöllinen muotoilu modernilla ilmeellä.
Varastossa

Trace SC87 Kaappi

2 730.00 €

Osta nyt, saat 60 päivää korotonta maksuaikaa
Hintatakuu aina
Palautusoikeus voimassa 31.1.2024 asti

Tuotetiedot

&Traditionin Trace SC87 -kaappi on valmistettu tammesta, ja siinä on klassinen ja käytännöllinen muotoilu modernilla ilmeellä. Kaapissa on neljä hyllyä ja lasiovi, jossa on pehmeästi pyöristetty runko massiivitammesta. Tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu olohuoneeseen, ruokasaliin tai keittiöön. Suunnittelija: tanskalainen muotoilustudio Space Copenhagen.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.

Hyvä tietää kaapista


- Valmistettu Portugalissa.
- Suunnittelija: Space Copenhagen.
- FSC-sertifikaatti.
- Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2023.
- Yksi ovi.
- 4 hyllyä


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
&Tradition on tanskalainen design-studio joka ilmentää tuotteissaan tyylikästä ja minimalismista muotoilua. &Tradition haluaa jatkaa vanhojen käsityöperinteiden käyttöä, yhdistellen niitä nykyaikaiseen muotoiluun. &Tradition perustajineen uskoo vahvasti siihen että yhdistelemällä klassisia työtapoja, materiaaleja ja muotoja moderniin muotoiluun luodaan tulevaisuuden klassikoita.
Valaistus Huonekalut Joulu Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null