Uutuudet
Huonekalut
Bergs PotterBergs Potter
Bergs Potter on tanskalainen perheyritys, joka on toiminut markkinoilla jo yli 75 vuotta ja kasvaa ja vaikuttaa edelleen. He valmistavat joukosta erottuvia korkealaatuisia ruukkuja, jotka valmistetaan käsin Italiassa. He löytävät innoituksensa monista eri paikoista, eri kausilta ja eri kulttuureista ympäri maailman. Intohimo ruukkuja kohtaan kulkee Berg-suvussa sukupolvelta toiselle ja jatkuu edelleen. Ruukut valmistetaan italialaisesta savesta käsin toscanalaisten perinteiden mukaan. Bergs Potterin muotoilu on klassisen ajatonta, silloin ja nyt, mikä tarkoittaa, että ruukut vanhenevat arvokkaasti ja keräävät hienoa patinaa, joka vain kaunistuu ajan myötä.
Näytä 153
Beige
Sininen
Vihreä
Harmaa
Roosa
Punainen
Valkoinen
Keltainen
Bergs PotterVarastossa
-26%
Copenhagen Ruukku Pikkulautasella Keltainen Ø10 cm
23.00 €31.00 €

SisältöBergs Potter -ruukut valmistetaan italialaisesta savesta käsin Toscanan perinteiden mukaisesti

Intohimo ruukkuja kohtaan kulkee Berg-suvussa sukupolvelta toiselle ja jatkuu edelleen. Ruukut valmistetaan italialaisesta savesta käsin toscanalaisten perinteiden mukaan | Osta Bergs Potter -ruukkuja verkossa osoitteesta Rum21.fi.

Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null