Uutuudet
Valaistus
Veli Foliage Riippuvalaisin Foliage, 55 cm
Uutuus!

Veli Foliage Riippuvalaisin Foliage, 55 cm

558.00 €
Veli Foliage on SLAMPin riipusvalaisin, jossa on luonnon inspiroimia käsintehtyjä elementtejä, jotka tekevät sisustuksesta tyylikkään.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Veli Foliage Riippuvalaisin Foliage

558.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä on Veli Foliage -riippuvalaisin, joka on Adriano Rachelen suunnittelema asiantunteva sekoitus luonnon rauhaa ja modernia italialaista käsityötaitoa. Tämä lumoava valaisin on saanut inspiraationsa rehevän vehreyden viehätyksestä, ja se tuo makuuhuoneeseesi tai olohuoneeseesi seesteisen, orgaanisen tunnelman. Veli Foliage -riipus on valmistettu Italiassa pikkutarkasti ja yksityiskohtaisesti, ja siinä on yli 268 käsityönä tehtyä taivutusta ja taittoa, mikä tekee jokaisesta riipuksesta ainutlaatuisen todistuksen suunnittelusta ja innovaatiosta. Sen lempeä, tyylikkään tyylikäs muotoilu on veistetty Opalflexistä - kestävästä ja säteilevästä materiaalista, jonka luvataan kohottavan kodin sisustusta.

Suunnittelija: Adriano Rachele.

Hyvä tietää Veli Foliage riippuvalaisimesta


- Veli Foliage on arvostettu sen käsintehdyn muotoilun ansiosta
- Riippuvalaisin on saatavilla eri ko’oissa.
- Osa Veli-mallistoa.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Adriano Rachele.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Miten hoidan uutta riippuvalaisintani?
- Patentoidun LED Magnetic -järjestelmän ansiosta valaisin voidaan irrottaa yhdellä napsautuksella, vaikka valaisin olisi jo asennettu, jolloin se voidaan pestä suihkussa.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.