Uutuudet
Valaistus
Vera Matto Musta / Vanilla, 70x375 cm

Vera Matto Musta / Vanilla, 70x375 cm

357.00 €
Vera on Pappelinan matto, jonka kestävä ja helposti puhdistettava laatu sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Varastossa

Vera Matto Musta / Vanilla

357.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Esittelyssä klassinen musta/vaniljainen Vera-matto, jossa ajaton muotoilu kohtaa modernin käytännöllisyyden. Pappelina valmistaa Ruotsissa, ja jokainen matto on osoitus skandinaavisesta käsityötaidosta, jonka Lina Rickardsson suunnitteli huolellisesti vuonna 2002. Kuvittele, että astut keittiöön, eteiseen tai jopa terassille ja sinua tervehtii tämän laikukuvioisen maton silmiinpistävä mutta hillitty eleganssi. Mustan ja vaniljan värisävyjen kontrasti ei ole vain visuaalinen ilo, vaan ne myös täydentävät monipuolisesti mitä tahansa sisustusteemaa. Kestävyyttä ajatellen valmistetussa Vera-matossa on hitsatut reunat, joissa on vahvistusnauhat, jotka takaavat korkean kestävyyden, ja materiaali on PVC:n ja polyesterin yhdistelmä, joka ei sisällä ftalaatteja - niille, jotka ovat terveystietoisia ja ympäristötietoisia. Tämä ei ole pelkkä matto; se on kestävän laadun osoitus, joka kunnioittaa sekä kotiasi että planeettaasi.

Valmistettu Ruotsissa. Suunnittelija: Lina Rickardsson. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2002.

Hyvä tietää Vera matosta


- Suorakulmainen muoto.
- Vaihtoehtoina useita variantteja.
- Valmistettu Ruotsissa.
- Suunnittelija: Lina Rickardsson.
- Sisä- ja ulkokäyttöön.
- Tuote valmistetaan ilman ftalaatteja.

Miten hoidan uutta mattoani?
- Ei rumpukuivausta.
- Pese käsin tai pesukoneessa ilman linkousjaksoa, 30°C.
- Imuroi tai ravista tarvittaessa.Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Pappelina oli alkujaan pieni ruotsalainen yritys joka perustettiin 1998 Lina Rickardssonin toimesta. Pappelina seisoo käytännöllisen ja korkealuokkaisen luomistyön ja suunnittelun takana. Pappelinan valikoimasta löytyy graafisia- yksinkertaisia, orgaanisia sekä pehmeitä muotoja, ja maanläheisiä värejä. Pappelinan tuotannon painopiste makaa heidän erittäin suositun muovimattosarjansa päällä joka on kudottu Leksandissa, Ruotsin Dalarnassa. Käytännöllinen, jännittävä, kaunis sekä helppohoitoinen matto - Täydellinen jokaiseen kotiin!
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null