Uutuudet
Valaistus
VL45 Radiohus Riippuvalaisin, 250 mm
-24%

VL45 Radiohus Riippuvalaisin, 250 mm

420.00 €550.00 €
Keittiöpöytien tai -saarekkeiden ylle tai kokoushuoneisiin tai toimistoihin täydellinen VL45 Radiohus -riippuvalaisin Louis Poulsen -tuotemerkiltä klassisella, käsintehdyllä muotoilulla ja eksklusiivisella ilmaisulla.
Varastossa

VL45 Radiohus Riippuvalaisin

420.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Keittiöpöytien tai -saarekkeiden ylle tai kokoushuoneisiin tai toimistoihin täydellinen VL45 Radiohus -riippuvalaisin Louis Poulsen -tuotemerkiltä klassisella, käsintehdyllä muotoilulla ja eksklusiivisella ilmaisulla. Siinä on soikea, 3-kerroksinen lampunvarjostin suupuhalletusta opaalilasista ja ripustin messingistä. Tuote saa kauniin patinan ajan myötä. Huolellisesti käsityönä suunnitellun muotoilun vuoksi voi esiintyä pienempiä vaihteluja.

Alkuperäinen muotoilu 1940-luvulta. Suunnittelija: Vilhelm Lauritzen.

Hyvä tietää VL45 Radiohus riippuvalaisimesta


- VL45 Radiohus on arvostettu ajaton muotoilu
- VL45 Radiohus on arvostettu myös sen alaspäin suuntautuvasta valosta.
- Riippuvalaisin on saatavilla eri koossa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 420 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Louis Poulsen saa käytännön ja muotoilun täydentämään toisiaan. Yksinkertaisuus yhdistettynä optimaaliseen valotekniikkaan on jo muutaman vuosikymmenen aikana saanut aikaan tuotesarjan, joka sopii kaikille arkkitehtuurisille tyyleille ja kulttuureille. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus. Sen laatu kestää vuosia.