Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Avia Kynttilänjalka 120 cm, Valkoinen

Avia Kynttilänjalka 120 cm, Valkoinen

2 356.00 €
SLAMPin Avia-kruunu on kiehtova valaisin, jossa taiteellisuus ja toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti. Avia-kruunu tuo ainutlaatuisella muotoilullaan ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta mihin tahansa tilaan.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Avia Kattokruunu

2 356.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Täydellisessä rakenteessa viisikymmentä erilaista Cristalflex®-kerrosta ympäröi keskeistä valonlähdettä ja muuttaa valon veistokseksi. Avia-kruunun innovatiivinen materiaalien käyttö on osoitus SLAMPin sitoutumisesta valaisinsuunnittelun rajojen ylittämiseen. Materiaali on kevyttä, kestävää ja tarjoaa poikkeuksellista valon hajotusta, jonka tuloksena syntyy kutsuva hehku, joka täyttää huoneen tunnelmalla ja rauhallisuudella. Avia-kruunu ei ole ainoastaan visuaalisesti upea, vaan se on myös erittäin toimiva. Se tarjoaa runsaasti valaistusta, joten se on ihanteellinen valinta asuin- ja liiketiloihin. Avia-kruunu herättää huomiota ja luo näyttävän keskipisteen, olipa se asennettu suureen aulaan, ruokasaliin tai tyylikkääseen toimistoon.

SLAMP, joka tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavastaan valaistussuunnitteluun, on jälleen kerran toimittanut mestariteoksen Avia-kruunulla. Siinä yhdistyvät taiteellisuus, käsityötaito ja toiminnallisuus ainutlaatuisen valaisimen luomiseksi. Halusitpa sitten lisätä ripauksen ylellisyyttä kotiisi tai kohottaa liiketilan tunnelmaa, Avia-kruunu on valinta, joka ei petä.

Valmistettu Italiassa. Suunnittelija: Zaha Hadid.

Hyvä tietää Avia kattokruunusta


- Tunnistettava, uniikki muotoilu.
- Kevyt ylellisyys.
- Pölytön, antistaattinen käsittely.
- Ilman liimaa tai ruuveja.
- UV- ja lämmönkestävä.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Zaha Hadid.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.
- Lisätietoja lataamalla PDF.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null