Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Eiffel Seinävalaisin Kaksinkertainen 500, Tummunut Teräs
-30%
Frama - Rum21.fiFrama - Rum21.fi

Eiffel Seinävalaisin Kaksinkertainen 500, Tummunut Teräs

532.00 €760.00 €
Eiffel on Framan seinävalaisin, jossa on esteettisesti miellyttävä yksinkertainen muotoilu ja käytännöllinen himmennystoiminto täydellisen tunnelman luomiseen.
Varastossa

Eiffel Seinävalaisin Kaksinkertainen

532.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise pyhäkkösi tyylikkäästi ja yksinkertaisesti Framan Eiffel-seinävalaisimella. Tämä opaalilasista valmistettu hienostunut valaisin säteilee lämmintä, pehmeää valoa, joka antaa tilallesi välittömästi kodikkaan tunnelman. Eiffel-seinävalaisimessa on kaksi valonlähdettä ja helppokäyttöinen messinkinen himmennin, jonka avulla voit säätää valon kirkkautta ja asettaa tunnelman juuri mieleiseksesi. Olitpa sitten käpertynyt kirjan pariin työhuoneessasi tai siemaillut keskiyön viinilasillista olohuoneessasi, tämän valaisimen yksinkertaisuus ja toimivuus sopivat vaivattomasti mihin tahansa ympäristöön ja lisäävät kotisi viihtyisyyttä ja tyyliä.

Suunnittelija: Krøyer Sætter-Lassen.

Hyvä tietää Eiffel seinävalaisimesta


- Eiffel on arvostettu sen yksinkertaisen muotoilun ansiosta
- Eiffel on arvostettu myös sen himmentävä toiminto.
- Diffuusi valo.
- Suunnittelija: Krøyer Sætter-Lassen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 532 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Frama on skandinaavinen designyhtiö kansainvälisille tuotemerkeille sekä suunnittelijoille. Heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia, uudisvalmistuksia sekä heidän tähtäimessä on nousta johtavaksi yhtiöksi näillä tuotteilla kyseisen suunnittelualueen sisällä. Tuotteet omaavat puhtaat sekä yksinkertaiset linjat ja ovat kaikki valmistettu luonnonmateriaaleista kuten puusta, teräksestä, lasista sekä korkista; tyypillisisiä skandinaavisia designtuotteita.