Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Gople Lattiavalaisin, Saphire Blue
artemide logotypeartemide logotype

Gople Lattiavalaisin, Saphire Blue

1 185.00 €
Lattiavalaisin Artemide-tuotemerkiltä. Lattiavalaisimessa on käsintehty, kestävä muotoilu vanhanaikaisella, venetsialaisella tekniikalla ja elegantilla lookilla ja lampunvarjostin käsinpuhalletusta lasista erilaisilla huolitteluilla.
Varastossa

Gople Lattiavalaisin

1 185.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Gople lattiavalaisin Artemide-tuotemerkiltä käsintehdyllä, kestävällä muotoilulla vanhanaikaisella, venetsialaisella tekniikalla ja elegantilla lookilla. Siinä on lampunvarjostin käsinpuhalletusta lasista erilaisilla huolitteluilla.

Suunnittelija: BIG (Bjarke Ingels Group).

Hyvä tietää Gople lattiavalaisimesta


- Gople on arvostettu sen pyöristetystä lampunvarjostimesta käsinpuhalletusta lasista ja pehmeästä valosta.
- Lattiavalaisin on saatavilla eri värissä.
- Lisätietoja lataamalla PDF.
- Tämä lattiavalaisin kuuluu Artemide-brändin Gople-mallistoon.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
60-luvulla Italiassa perustettiin yksi maailman tunnetuimmista valaistusbrändeistä - Ernesto Gismondin Artemide. Yrityksellä on suuri osaaminen innovaatioissa ja valosuunnittelussa, ja se tunnetaan filosofiastaan ​​"The human light".
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null