Uutuudet
Valaistus

Tadé

Grape Pöytävalaisin Läpinäkyvä, 450 mm

619.00 €
Pöytävalaisin Tadé-tuotemerkiltä.
Varastossa

Grape Pöytävalaisin

619.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Nopeat toimitukset
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Grape pöytävalaisin Tadé-tuotemerkiltä kauniilla muotoilulla ryhmällä käsinpuhalletusta lasista. Lampun ovat valmistaneet pitkää lasinpuhallusperinnettä jatkavat mestarit. Jokainen kappale on ainutlaatuinen ja ulkonäkö voi vaihdella hieman kappaleesta toiseen. Voidaan käyttää sekä pöytälamppuna että riippuvalaisimena. Sähkökaapeli ja valonlähde myydään erikseen.

Lasi on käsintehty ja on helposti särkyvää. Kuljetusvaurioiden välttämiseksi valmistaja tekee aina enemmän kuplia kuin tarvitaan, mutta valitettavasti siitäkin huolimatta saatat löytää rikkoutuneita kuplia kun otat lampun pakkauksesta.

Hyvä tietää Grape pöytävalaisimesta


- Kaunis muotoilu.
- Ryhmä.
- Se valmistetaan käsinpuhalletusta lasista.
- Uniikit rypäleet.
- Pöytävalaisin sopii hyvin olohuoneeseen.
- Syyriassa valmistettu

Miten hoidan uutta pöytävalaisintani?
- Puhdista kostealla liinalla.Ominaisuudet

Valaistus Huonekalut Ulkokalusteet Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Joulu Uutuudet Tarjous null Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null