Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Perfect Storage - Work at home

Teetkö työtä kotoota? Älä unohda, että hyvä työympäristö edistää sekä energiaa että motivaatiota. Haluamme olla ilman energiavarkaita, kuten sotkuisia pöytiä, ylikuormitettuja kaappeja ja laatikoita. Syksyllä 2020 meillä on järjestystä kotitoimistoissa käytännöllisten ja upeiden säilytysjärjestelmien avulla.

Säilytystä kotitoimistolle

Nykyään monet ovat luoneet kotitoimiston. Joillakin on koko huone sitä varten, kun taas toisilla on tietokone ja kaikki siellä, ehkä olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Siitä huolimatta, järjestys on tärkeä osa työn sujumista ja että on mukavaa "mennä töihin".

Mikä sisustustyyli?

Jos se on tyylikäs, ehkä Maze Interiorin Pythagoras sopisi? Klassisessa kodissa sopivat Englessonin ja Mavisin huonekalut. Stringhyllyt sopivat useimmille ihmisille, ja ruotsalaisen tuotemerkin varastotila on valtava. Stringillä on työtasot, jotka sulautuvat hienosti hyllyjärjestelmään ja ovat täydellinen ratkaisu sinulle, jolla ei ole omaa tilaa kotitoimistoon. Mazellä on Pythagorasille sopiva pöytälevy, joka on myös joustava ja yksinkertainen hyllyjärjestelmä.

Piensäilytys

Pienillä asioilla on kyky sekä kadota että sotkea työpöytää. Kerää lyijykynät, paperit, kaapelit ja erilaiset esineet laatikoihin ja rasioihin. Järjestele! Teknologia yhdessä laatikossa, kaikki postit toisessa jne. Katso Muutos Restore ja Hayn käytännöllinen ja trendikäs säilytys. Oletko joku, joka haluaa piilottaa asiat, vai haluatko asioita edessäsi? Ajattele tarpeitasi, millainen säilytysratkaisu sopii sinulle? Korit, laatikot tai rasiat, erilaisia ​​materiaaleja ja kokoja.

Piilotettu tai näkyvä säilytys

Senkit ja lipastot tarjoavat sekä näkyvää että piilotettua säilytystilaa. Sisällä on paljon tilaa tavaroiden säilytykseen, samalla voit tehdä niistä näkyvän ylhäällä jos haluat. Suljetussa senkissä on helppo pitää järjestys pienempien laatikoiden ja lokeroiden avulla asioiden järjestämiseksi.

Materiaali- ja värivalinta

Kun valitset materiaaleja, voit ajatella eri tavoin. Puu ja muut luonnonmateriaalit luovat rauhallisen ilmapiirin, kun taas värit, kuten sininen ja keltainen, kannustavat luovuuteen. Katsokaa esimerkiksi Montanaa, jolla on upea valikoima värikkäitä säilytysratkaisuja.

Huoneen pöytien ja muiden huonekalujen yhteensopiminen luo harmoniaa. Harmonia luo työrauhaa. Pyri tasapainoon kauniiden ja käytännöllisten huonekalujen ja esineiden kanssa parhaalle mahdollliselle työpaikalle kotona.

Inspiraatio

Opas

Valaisinkoulu Trendenserin kanssa

Yhteistyössä Trendenserin kanssa jaamme hänen suositun valaisinkoulun. Täältä saat suosituksia, jotka auttavat sinua löytämään juuri sen lampun jonka tarvitset. Lisäksi saat Fridan omia vinkkejä jokaiseen valaisin alueeseen, jota artikkeli käsittelee.