Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Keglen Riippuvalaisin 650 mm, Valkoinen

Keglen Riippuvalaisin 650 mm, Valkoinen

1 245.00 €
Riippuvalaisin Louis Poulsen-tuotemerkiltä. Riippuvalaisimessa on moderni muotoilu alumiinista kartiomuodolla ja häikäisemätöntä valoa varten täydellinenlla sisäänrakennetulla sisäpuolella opaalilasista.
Varastossa

Keglen Riippuvalaisin

1 245.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Keglen riippuvalaisin Louis Poulsen-tuotemerkiltä modernilla muotoilulla alumiinista kartiomuodolla ja häikäisemätöntä valoa varten täydellinenlla sisäänrakennetulla sisäpuolella opaalilasista. Täydellinen valaisin olohuoneeseen tai keittiöön luomaan lisävaloa ruokapöydän yläpuolelle. Valitse eri värien ja kokojen välistä.

Suunnittelija: Jakob Lange.

Hyvä tietää Keglen riippuvalaisimesta


- Moderni muotoilu.
- Kartiomuoto.
- Valmistettu alumiinista.
- Sisäänrakennettu sisäpuoli.
- Alaspäin suuntautunut valo.
- Led
- Johdon pituus: 4000 mm.
- Riippuvalaisin sopii hyvin ruokailuhuoneeseen.
- Riippuvalaisin sopii hyvin keittiöön.
- IP-luokka: IP 20.


Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Louis Poulsen saa käytännön ja muotoilun täydentämään toisiaan. Yksinkertaisuus yhdistettynä optimaaliseen valotekniikkaan on jo muutaman vuosikymmenen aikana saanut aikaan tuotesarjan, joka sopii kaikille arkkitehtuurisille tyyleille ja kulttuureille. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus. Sen laatu kestää vuosia.