Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Modula Double Riippuvalaisin, Vaaleanharmaa / Crystal
Uutuus!

Modula Double Riippuvalaisin, Vaaleanharmaa / Crystal

1 066.00 €
Modula Double on SLAMPin riipusvalaisin, jonka monipuolinen muotoilu tarjoaa luovaa valonleikkiä mihin tahansa huoneeseen.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa

Modula Double Riippuvalaisin

1 066.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise ruokailu- tai keittiötilasi upealla käsityötaidolla ja modernilla tyylikkyydellä Modula Double -riippuvalaisimella, jonka innovatiivinen Elisa Giovannoni on suunnitellut SLAMPille. Tämä Italiassa valmistettu valaisin on osoitus nykyaikaisesta muotoilusta yhdistettynä toiminnallisuuteen. Modula Double ei ole mikä tahansa valaisin - sen sisäänrakennettu LED-tekniikka takaa loistavan 7542 lumenin valotehon, ja se kuluttaa vain 70 wattia. Nauti sen 3000 kelvinin lämpimästä valosta, joka sopii täydellisesti viihtyisän mutta valoisan ilmapiirin luomiseen. Valaisin on jopa himmennettävä, joten voit säätää sen tunnelman sopivaksi mihin tahansa tilaisuuteen romanttisesta illallisesta vilkkaaseen perhejuhlaan.

Suunnittelija: Elisa Giovannoni.

Hyvä tietää Modula Double riippuvalaisimesta


- Modula Double on arvostettu sen koristeellisen, luovan valon ansiosta
- Riipus on saatavana mustana ja vaaleanharmaana.
- Osa Modula-mallistoa.
- Valmistettu Italiassa.
- Suunnittelija: Elisa Giovannoni.
- Valonlähde sisältyy mukaan.

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
SLAMP on Roberto Zilianin vuonna 1994 perustama italialainen valaistusmerkki. He yhdistävät uraauurtavaa teknologiaa ja taiteellista muotoilua luodakseen ainutlaatuisia ja innoittavia valaisimia. Yhtiö on voittanut kansainvälisiä palkintoja sekä muotoilijoiden ja muotoilusta innostuneiden sydämiä ympäri maailman. Heidän päätoimistonsa ja tuotantonsa sijaitsee Roomassa.