Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Pantop Pöytävalaisin 23 cm, Tummanvihreä
-27%

Pantop Pöytävalaisin 23 cm, Tummanvihreä

150.00 €205.00 €
Pöytävalaisin Verpan-tuotemerkiltä.
Varastossa

Pantop Pöytävalaisin 23 cm

150.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Pantop pöytävalaisin Verpan-tuotemerkiltä elegantilla muotoilulla levenevällä varjostimella joka levittää haja- ja ympäröivää valoa. Valaisimessa on minimalistinen look kaikille kodeille ja tyyleille. Saatavilla useissa väreissä.

Suunnittelija: Verner Panton.

Hyvä tietää Pantop pöytävalaisimesta
- Myös saatavana riippuvalaisimena.
- Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1980.
- Pöytävalaisin on saatavilla eri värissä.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 150 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Vuonna 2003 perustetun Verpan-tuotemerkin valikoima koostuu huolella toteutetusta kokoelmasta Verner Panton -muotoiluesineitä valaistuksen, huonekalujen, tekstiilien ja sisustusyksityiskohtien saralta. Tuotemerkin filosofiana on ylläpitää ja jalostaa Pantonin muotoiluperintöä tuomalla hänen muotoilunsa täysin uuden muotoilunystäväsukupolven saataville. Valaisinsarjat Fun, Pantop ja VP Globe ovat klassisia esimerkkejä Pantonin leikikkäästä muotokielestä, jossa näkyivät 60-luvun uraauurtavat värit ja muodot.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null