Uutuudet
Valaistus
Pipistrello Large Pöytävalaisin, Musta
-28%

Martinelli Luce

Pipistrello Large Pöytävalaisin, Musta

1 500.00 €2 095.00 €
Pipistrello on Martinelli Lucen ikoninen pöytävalaisin, jossa on ajaton muotoilu ja säädettävä korkeus täydellistä tunnelmaa varten.
Varastossa

Pipistrello Large Pöytävalaisin

1 500.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Valaise asuintilasi Pipistrello Large -pöytävalaisimen kiehtovalla viehätyksellä - se on todellinen osoitus Gae Aulentin innovatiivisesta suunnittelusta. Omaleimaisen teleskooppijalustansa ansiosta tämä valaisin antaa lämpimän, tunnelmallisen valon, joka sopii täydellisesti viihtyisiin iltoihin olohuoneessa tai rauhallisen makuuhuoneen tunnelman luomiseen. Valaisimen sisäänrakennettu LED takaa pitkäikäisyyden. Pipistrello on esteettisesti miellyttävä ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja metakrylaatista, ja se on modernia taiteellisuutta kunnioittava taideteos. Olitpa sitten muotoilun harrastaja tai halusitpa lisätä kotiisi ripauksen eleganssia, tämä valaisin on investointi tyyliin ja toimintaan.

Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1965. Suunnittelija: Gae Aulenti.

Hyvä tietää Pipistrello Large pöytävalaisimesta


- Pipistrello Large on arvostettu sen diffuusin valon ansiosta
- Pipistrello Large on arvostettu myös sen ikonisen muotoilun ansiosta.
- Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja metakrylaatista
- Osa Pipistrello-mallistoa.
- Suunnittelija: Gae Aulenti.

Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 1500 euroa

Ominaisuudet

Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null