Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Positano Pöytävalaisin Kannettava, Musta
-31%

Positano Pöytävalaisin Kannettava, Musta

75.00 €108.00 €
Positano-pöytävalaisin Konstsmide Gnosjö -tuotemerkiltä kannettavalla muotoilulla alumiinista ja ulkoaktiviteetteihin täydellinenlla nykyaikaisella tuntumalla.
Tuotteen arvioitu toimitusaika on 3-4 viikkoa

Positano Pöytävalaisin Kannettava

75.00 €

Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Tuotetiedot

Positano-pöytävalaisin Konstsmide Gnosjö -tuotemerkiltä kannettavalla muotoilulla alumiinista ja ulkoaktiviteetteihin täydellinenlla nykyaikaisella tuntumalla. Sisäänrakennettu LED lämmin valkoisella valolla ja himmennyspainikkeella lampunpitimessä valon voimakkuuden ja värilämpötilan säätämisen mahdollistamiseksi. Valaisimessa ei ole johtoja, mikä helpottaa sen siirtämistä tarpeen mukaan.

Hyvä tietää Positano pöytävalaisimesta


- Sisäänrakennettu LED.
- Saatavilla eri väreissä.
- Positano on arvostettu kannettava muotoilu
- Positano on arvostettu myös sen himmentävästä toiminnosta.
- Lämmin valkoinen valo.
- USB-kaapelit sisältyvät mukaan.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 75 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Gnosjö Konstmide -yrityksen perusti entinen linja-autonkuljettaja nimeltä Gunnar Johansson vuonna 1942. Johanssonit ovat siitä lähtien johtaneet yritystä Gnosjössä. Nyt, yli 80 vuotta myöhemmin, Gnosjö Konstsmide tunnetaan joulu- ja ulkovalaistuksestaan, ja heidän valikoimansa koostuu vain korkeat laatu- ja turvavaatimukset täyttävistä sekä kauniisti ja toiminnallisesta suunnitelluista tuotteista.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null