Uutuudet
Valaistus
Spun Light T1 Pöytävalaisin, Valkoinen
-8%
Flos - logotype - Rum21.fiFlos - logotype - Rum21.fi

Spun Light T1 Pöytävalaisin, Valkoinen

921.00 €1 000.00 €
Spun Light T1 -pöytävalaisin Flos-tuotemerkiltä modernilla, merkittävällä muotoilulla painosorvatusta metallista ja painevaletusta alumiinista diffuusilla valolla luomaan pehmeän, kodikkaan ilmapiirin.
Varastossa

Spun Light T1 Pöytävalaisin

921.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Spun Light T1 -pöytävalaisin Flos-tuotemerkiltä modernilla, merkittävällä muotoilulla painosorvatusta metallista ja painevaletusta alumiinista diffuusilla valolla luomaan pehmeän, kodikkaan ilmapiirin. Himmennyspainike johdossa mahdollistamaan valon kirkkauden säätelemisen. Pakkohankinta muotoilusta kiinnostuneille.

Suunnittelija: Sebastian Wrong. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 2003.

Hyvä tietää Spun Light T1 pöytävalaisimesta


- Myös saatavana lattiavalaisimena ja isompana pöytävalaisimena.
- Spun Light T1 on arvostettu myös sen modernista tuotantoprosessista.
- Spun Light T1 on arvostettu elegantti muotoilu
- Osa Spun Light -mallistoa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 850 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Legendaarisen Flosin tarina alkaa jo vuodesta 1962 jolloin Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat yrityken visionaan tarjota innovatiivisia ja kauniita valaisimia. Flosin suunnittelijakirjoon kuuluu useita kansainvälisesti tunnettua ja rakastettuja muotoilijoita ja suunnittelijoita kuten mm. Ronan & Erwan Bouroullec, Philippe Starck, ja Jasper Morrison. Flosin valaisimet ovat tunnettuja erityisesti pitkäikäisyydestään, ja esimerkiksi Italialaisten Achille ja Piergiacomo Castiglionin Flosille suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau ovat ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta edelleen, kymmenien vuosien jälkeenkin tuotannossa. Flosin valaisimet ovat klassikoita jotka eivät ikinä mene pois muodista.