Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Workshop W1 Riippuvalaisin, Keltainen
-30%

Workshop W1 Riippuvalaisin, Keltainen

120.00 €172.00 €
Workshop W1 riippuvalaisin Made By Hand-tuotemerkiltä ikonisella, käsintehdyllä muotoilulla alaspäin suuntautuvalla valolla luomaan hyvää työvaloa.
Varastossa

Workshop W1 Riippuvalaisin

120.00 €

Valitse oikea valonlähde

Oikean valonlähteen valitseminen valaisimeesi voi olla yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin itse kotiin sopivan valaisimen valitseminen. Laadimme yksinkertaisen oppaan, jolla suunnistat lumenien ja kelvinien maailmaan.

Lue opas täältä!
Hintatakuu aina
Avoin palautusoikeus 30 pv ajan
Ilmainen toimitus!

Tuotetiedot

Workshop W1 riippuvalaisin Made By Hand-tuotemerkiltä ikonisella, käsintehdyllä muotoilulla alaspäin suuntautuvalla valolla luomaan hyvää työvaloa. Korkealaatuiset materiaalit kestämään useiden sukupolvien käytön. Tämä tuote on kaunis sellaisenaan ja lisäksi se on helposti yhdistettävissä muihin sisustuselementteihin. Huolellisesti käsityönä suunnitellun muotoilun vuoksi voi esiintyä pienempiä vaihteluja.

Tanskassa valmistettu. Suunnittelija: Axel Wedel Madsen. Alkuperäinen muotoilu vuodelta 1951.

Hyvä tietää Workshop W1 riippuvalaisimesta


- Workshop W1 on arvostettu sen ikonisesta muotoilusta
- Workshop W1 on arvostettu myös sen alaspäin suuntautuvasta valosta.
- Riippuvalaisin on saatavilla eri värissä.
- Riippuvalaisin on saatavilla eri koossa.
- Tanskassa valmistettu.
- Osa Workshop -mallistoa.
- Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.


Hintahistoria

Alhaisin myyntihinta tälle tuotteelle 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua on 119.99 euroa

Ominaisuudet

Tuotemerkistä
Tanskalaismerkki Made by Hand ylistää kaunista käsityötä ja hienovaraista hienostuneisuutta. Vuonna 2014 perustettu Made by Hand tarjoaa kauniita yksityiskohtia ja ajatonta omaperäisyyttä pursuavaa muotoilua, joka sopii kodin, toimistojen ja elävien tilojen sisustamiseen. Heidän intohimojaan ovat luonnolliset raaka-aineet ja rakkaus käsityöhön sekä visio kestävän, innovatiivisen ja pitkäikäisen sisustuksen luomisesta. Made by Handia kuvaa kaksi sanaa: vakaus ja ajattomuus.
Valaistus Huonekalut Sisustus Tekstiilit Matot Tarjoilu Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null