Asiakaspalvelu
Ostoskori
(0)
(0)
Suosikit
Huonekalut
Shop/Valaistus/Valaisimet

Valaisimet

Näytä 4253
Sulje valikko
Louis Poulsen
PH Artichoke Riippuvalaisin 48cm, Ruostumaton teräs
7 910 €
Näytä 48 / 4253
Sisältö

Valaismet

Näytä enemmän
Adventti & JouluvalaisimetKattokruunutKattovalaisimetLattiavalaisimetLukuvalotPöytävalaisimetSeinävalaisimetUlkovalaistusValonauhat

Täytä kotisi valolla ja lisää välittömästi viihtyvyyttä. Suuresta valikoimastamme löydät satoja erilaisia design-valaisimia tunnetuilta ja kansainvälisestikkin tunnetuilta valmistajilta. Useimmat sisustussuunnittelijat suosittelevat, että olohuoneessa tulisi olla 6-8 valonlähdettä. Ei hätää mikäli sinulla ei vielä olisikaan aivan niin montaa, täältä löydät tyylikkäät ja kauniit valaisimet tuomaan lisävaloa ja ilmettä sisustukseesi.

Valaisimen osa kotona

Tärkeimmäin tehtävänsä  - valaisemisen – lisäksi valaisimet ovat suuri ja tärkeä osa sisustusta. Mikä voisikaan olla kauniimpaa kuin kattoon osuvat, upeat valonsäteet ja mikä olisikaan viihtyisämpää kuin lukea nojatuolissa upean lukulampun valossa? Rum21 tarjoaa laajan valikoiman valaisimia kaikkiin kodin huoneisiin, ja minkä tahansa tyyppiseen sisustukseen. Tutustu eri kategorioihimme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva valaisin. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

AsiakaspalveluOstoehdotToimituksetPalautus & ReklamaatioTietoa hintatakuustaYksityisyydensuoja
© 2021 Rum21.fi