Uutuudet
Valaistus

Hintatakuu aina

Avoin palautusoikeus 30 pv ajan

Lotta Agaton lastenhuoneen sisustuksesta

Lotta Agaton on yksi Ruotsin arvostetuimmista sisustussuunnittelijoista ja stylisteistä, ja vuodesta 2004 lähtien hänellä on oma suunnittelustudio Lotta Agaton Interiors. Täällä hän jakaa vinkkejä älykkääseen sisustukseen ja lastenhuoneen käytännön säilytykseen yhteistyössä Stringin kanssa.

Lotta Agatonista

Lotta on yksi Skandinaavian tärkeimmistä sisustussuunnittelijoista ja stylisteistä, ja asiakkaiden joukossa on sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Lotta Agaton Interiorin tilat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hänen omasta kodistaan, muunnetusta tehtaasta, jolla on suuri viereinen terassi, jossa hän asuu perheensä kanssa. Lotta rakastaa merta ja viettää vapaa-aikaa perheveneellä.

Lotan top 3 säilytysvinkit lastenhuoneelle

· Luo kätevä piilotettu säilytys asettamalla laatikot tai kaapit alhaalla

· Värikoordinaatio antaa huoneelle rauhallisemman vaikutelman

· Lisää hyllytarvikkeita ja avoimia hyllyjä, jotta voit ripustaa lasten vaatteita ja säilyttää hienoja leluja

Miten pitäisi ajatella lastenhuoneen sisustaessa?

"Tärkeintä pitää mielessä lastenhuoneen sisustuksessa on säilytys. Mutta jotta saat paljon säilytystilaa näyttämään hyvältä, inspiroivalta ja vaatimattomalta, vaaditaan tietty hienous. Aseta piilotettu säilytys hyllyn alaosaan; kiität itseäsi tästä älykkäästä tempusta, koska se antaa lapsellesi mahdollisuuden siivota ja pitää huone täysin kunnossa yksin. Siivoamisen kannustaminen ja sen tekeminen luonnolliseksi osaksi lapsesi päivittäistä rutiinia tekevät kodin jokaisesta hieman onnellisemman. Jos lapsesi ei taita vaatteensa tai lajittele lelunsa mieleisekseen tai makuun, voit helposti vetää kaapin ovia tai sulkea laatikot."

Mitä meidän pitäisi olla hyllyillämme?

"Ylemmillä hyllyillä mielestäni sinun on käytettävä tilaisuutta saada vähän mukavampia leluja ja hauraita asioita, kuten kastelahjat, "hienot lelut" tai vastaavat. Muilla hyllyillä, joissa kaikki on näkyvissä, värien koordinointi on temppu, joka antaa huoneelle rauhallisemman vaikutelman.

Jos lisäät metallihyllyn hyllyyhdistelmään, voit käyttää monia Stringin älykkäitä lisävarusteita. Ehdotan aina tangon asentamista, jotta voit ripustaa hienoimmat vaatteet tai lapsien nuken vaatteet.

Jos lastenhuoneessa on tilaa rakentaa isompi hyllyjoukko, minun on jälleen korostettava värien yhteensovittamista yhdessä pienten ryhmien kanssa, ajattele asetelma. Kun luot pieniä asetelmia, älä unohda jättää väliin tyhjyyttä välttääksesi hyllyn näyttävän sotkuiselta ja massiiviselta. Kun alat viimeistellä muotoilua, minun vinkkini on ottaa pari askelta taaksepäin ja siristä (jep, siristä) voidakseni selvittää, onko värien ja esineiden jakauma tasapainossa. Et esimerkiksi halua, että kaikki värikkäät ja korkeat esineet päätyvät yhdelle puolelle. "

Miksi päätät koristella String®:llä?

"Koska Stringhylly on niin joustava ja voi kasvaa samalla nopeudella kuin lapsi ja sen säilytystarpeet. Lisäämällä pääty ja joitain hyllyjä, olet ratkaissut säilytysongelman. Esimerkiksi, jos sinulla on pöytäjalusta hyllyjärjestelmässä, se voidaan helposti nostaa lapsen kasvaessa tai niin lisää toinen työpöytä ja anna yhden pienemmän sisaruksen ottaa toisen hallintaansa. Luovan ja inspiroivan ympäristön luominen sekä sinulle että lapsellesi on erittäin helppoa Stringillä sisustettaessa.


Jos sinulla on tilaa, on hieno yksityiskohta ripustaa String® Pocket eräänlaisena täydennyksenä suurempaan hyllyyhdistelmään. Se yhdistää huoneen mukavalla tavalla. Aseta se sängyn päälle tai osana luovaa piirustus- ja kirjoitusnurkkaa. "

Tutustu muihin sisustusvinkkeihin!

Our Design, Your Rooms

Lisää #rum21 Instagramissa tilaisuus nähdä sinut täällä ja inspiroida muita sisustuksellasi!

SisältöSuositut kategoriat