Uutuudet
Huonekalut
Udiso StudioUdiso Studio
Udiso Studio on Sigge Billgrenin perustama tukholmalainen muotoilutoimisto. Billgrenin visiona oli luoda koti ajattomalle käsityölle, ja innoituksena toimi Ruotsin suuruuden aika 20- ja 30-luvuilla: kausi, jolloin käsityössä ei turvauduttu helppoihin oikopolkuihin. Udiso Studio -tuotteiden muotokielen sen sijaan ovat innoittaneet Ruotsin saaristorannikon pehmeät kaarteet, jotka ovat täynnä luonnollista ja aitoa liikettä.
Näytä 3
Light Oak
Teräs
Udiso StudioTilaustuote
Uusi!
Udiso Lasinaluset no.1 6-pakkaus, Ruostumattomasta Teräksestä
161.00 €

SisältöVisio ajattomasta käsityöstä ruotsalaiseen henkeen

Udiso Studio on Sigge Billgrenin visio ajattomasta ruotsalaishenkisestä käsityöstä, ja hänen innoituksenaan toimii Ruotsin suuruuden aika 20- ja 30-luvuilla: kausi, jolloin käsityössä ei turvauduttu helppoihin oikopolkuihin vaan luotiin ylpeästi ja tarkasti mestariteoksia. Esineitä, jotka eivät vain vastanneet toiminnalliseen tarpeeseen vaan hohkasivat myös aistikasta kauneutta.

Silloin laatua ja yksityiskohtia painotettiin suuresti. Ainutlaatuisten ja kestävien esineiden luomisessa ei tyydytty vähään. Se oli aikaa, jolloin käsityöläiset uuttivat joka työhön sieluaan ja tuloksena ei ollut vain tuote, vaan kertomus intohimosta ja omistautumisesta.

Innoituksena luonnon pehmeät kaarteet

Udiso Studion muotokielen on innoittanut Ruotsin saariston pehmeän kaareva rannikko, jossa kaikki on luonnollisessa ja aidossa liikkeessä. Merestä huuhtoutuvien kivien ja simpukoiden tavoin ne voivat näyttää ensi silmäyksellä samalta, mutta yksikään kuvio ei ole toisen jäljennös. Tarkemmin katsoen ne ovat erilaisia, jokaisessa on oma yksilöllisyyden kipinänsä.

Tämä sopusointu, joka vallitsee luonnon muotojen ja sen luomusten moninaisuuden välillä innoittaa Udiso Studion töitä. He pyrkivät herättämään jokaisessa hankkeessaan henkiin tämän luonnollisen kauneuden ja ainutlaatuisuuden. Luonnon hienostuneisuuden ohjaamana he muotoilevat teoksia, jotka hohkaavat ajatonta vetovoimaa ja aitoa tunnetta.

Näin Udiso Studio kunnioittaa sekä mennyttä ja käsityöperinteitä että luonnon verratonta kauneutta ja pieniä, omintakeisia vivahteita jotka tekevät joka esineestä erityisen.

Huonekalut Valaistus Sisustus Tarjoilu Matot Tekstiilit Lastenhuone Ulkokalusteet Uutuudet Tarjous Inspiraatio Tuotemerkit Suunnittelijat Lahjakortti Gift Guide Outdoor Season null Asiakaspalvelu Om Rum21 null null